Zgłaszamy się po boksy. opisujemy konia.
Konia można mieć jednego.
Opisujemy wygląd, charakter. post po opisywaniu będzie usuwany.
__
Jeśli mamy konia zabieramy go gdzie chcemy. Nie zabieramy ich na polowania, a zerżnięcie czegoś od poprzedniego konia nie będzie miało miłego zakończenia.
Tori / Corrida / Everest
Ive / Dark / Daughter Of Night
Chali Rub / Null
Morphinne / Liderka
Emily / Magic
Alex / Zazzie
Ann / Melody of Sun
Mój Magic . Jest rasy huculskiej (i źrebakiem)mały lecz sprytny . Jego maść to srokata . Zwinnie się porusza i ma piękne rybie oczko. A właśnie jest to ogier
. Widać , że jest koniem pełnym emocji oraz energii . Ma wyjątkowo długie nogi co świadczy , że w skokach będzie jednym z najlepszych .Reaguje już nawet na spojrzenie Mey . Głosu mało używa najwięcej pracuje z nim wzrokiem oraz ruchami swego ciała. Jest też bardzo ciekawski . Łakomczuchem to on nie jest . Widać , że najbardziej zalezy mu by być w centrum uwagi i nie opuszczać swej właścicielki. Uwielbia brykać . Jeszcze jest mały więc to , krótka wizmianka o nim . Gdy będzie na tyle duży by można było na niego wsiadać wiele o nim jeszcze usłyszycie.
Ostatnio edytowany przez Meybelle (2011-04-20 18:55:14)
'przyłączę się do was ' powiedziała z uśmiechem' 'oporządziła Luise ja również na oklep : ) .
wyprowadziła konia ze stajni . Ja również
Ostatnio edytowany przez Morphinne (2011-04-20 18:20:20)
- Null. 'powiedziała spokojnym głosem ,a koń sam wyszedł i pogalopował na ląkę. W sekundę była przy nim wskoczyła na niego. Poczuła jego serce, poczuła że są sobie stworzeni. Usmiechnęła się'
-Mi już został nawyk jazdy z ogłowiem z dzieciństwa.
M. ściągnęłaś o demnie że twój koń zostawia ślady w powietrzu.
Ostatnio edytowany przez Chali Rub (2011-04-20 18:21:55)
/ proszę nie komentować póki opis nie zostanie umieszczony.
Chali, Ive - ja też mogłabym powiedzieć że ściągasz ode mnie , bo klacz którą mam w posiadaniu na internecie żyje parę lat, i od tych paru lat ma błysk w oku i nietypowe powstanie. dlatego nie napiszę tej reszty tu, ale będę uwzględniać w jazdach - a sapów za moje posty nie będę przyjmować, bo jak powiedziałam... parę lat... /
< Tori weszła z uśmiechem. Szybko czyszcząc Corridę / Koń Tori - bez skojarzeń. / założyła jej ogłowie z fioletowym futerkiem - kolor klaczki - i wyprowadziła ją z boksu wsiadając już w stajni. >
'przed stajnią zsiadła z liderki i wprowadziła ją do boksu jej grzywa powiewała w plomieniach wiatru, klacz zarżała cicho' 'Morph oporządziła ją po czym poszła do ogrodu'
/ Ive, ale napisałaś to, co Corrida / Koń Tori, bez skojarzeń. o . O / miała od kilku lat. /