' Skinęła głową do człowieka obracając się i unosząc lekko fioletową , krótką sukienkę .
Ruszyła powolnym krokiem dając usiąść krukowi na ramieniu .
'spojrzała na mężczyznę' 'ruszyła obok Tori' 'Vivienne tuż koło nich kroczyła' . .
Nie wysilasz się . o . O
' powolnym krokiem ruszyła do miasta , [ na drugiej kategorii , bez polowań . Napisz pierwsza . xD ]
wiem x D bo po 23:00 już mi odbiera mózg x D
ale na jakiej kategorii .? x D
słabo z tobą , słabo.
Cisza otaczala wszystkich do okoła. Sprytem, nieczując ludzkiego strachu wywarzyla drzwi do licznej rodziny, rzucając się na najmlodsze dziecko, wstrzyknęla mu jad i wzięła pod swoją opiekę, nazywając Unexama, kąsalam wszystkich, a resztę ich cial ciągnęłam nad sobą do jaskini klanu, przynosząc ze sobą nową wychowankę, moją nową podopieczną, którą wychowalam, dając propozycję ofiarowania mocy przez królową, a ona wybrala...
[ Królowa vampirów nigdy nie dawała mocy ot tak . obadała wzrokiem dziecko , przeszyła dzikim spojrzeniem .
Bez słowa wyszła dając sobie więcej czasu na przemyślenia . ]
[ można być tylko w jednym miejscu na raz . Ja odpisuję tylko dlatego , że tu muszę wręcz podjąć jakąś decyzję i jestem włączona w post Alexandry . Jednak widać iż i tak od razu wyszłam . ]
słabo z tobą , słabo.
czując zapach ludzi, uświadomila królowej, że są niedaleko, oby zareagowała, pomyślałam
Ostatnio edytowany przez Alexandra Sapin (2011-03-27 00:39:07)