Już jest opis ale pod postem gdzie się pytałam o jazdę bo coś nie mogłam normlanie ;(
Ive weszła na polanę i położyła się wśród wysokich traw. Chciała tu być sama i w spokoju wszystko przemyśleć. Czy miała tu kogoś komu mogła zaufać? Mey hmm, Mey... Dużo nas łączy... ale... Ona jest czasem taka dziecinna - może to przez to co przeszła? Za bardzo się wszystkim przejmuje - wszystko bardzo przeżywa. To nie dobrze... ze względu na jej serce. Teraz Alex ... Nie łączyło ich zbyt wiele... mało ze sobą rozmawiały i różniły się ... nawet bardzo. Przede wszystkim sposobem bycia. Chali... Ona jest taka... niedostępna. Czasem - nawet często- nieprzyjemna. Ale po ich kłótni chciała się zmienić... Emily... jest nowa... bardzo infantylna... nie, ona nie... Ann - mało bywa w klanie... Trudno się z nią zaprzyjażnić, bo często jej nie ma. Morph.. jest po prostu inna... nie zna uczuc... wychował ją wiatr... Tori, ona jest tajemnicza i nieprzystępna. Nie ufa wielu osobom. Ale jednak cos do Tori przyciąga, że chce jej się powiedzieć wiele rzeczy...
Tak rozmyślając Ive patrzyła w niebo.
Mey wbiegła na polanę cicho skradając się w stronę Ive . Dzieliło je tylko niecałe 4 metry . Mey miała przy sobie bibułowe kwaity>oczywiście róże< , które zrobiła . Zrobiła z nich piękny wianek. Była właśnie nad Ive i włożyła jej po cihu ten uroczy wianek . Mey położyła się obok Ive i zapytała
- O CZYM tak rozmyślasz ?. - zapytała .
Mey westchnęła i uśmiechnęła się do Ive. Wiedziała , że o czyms poważnym musiała myśleć przez ten czas .
Chciałaby się jakoś zbliżyć bardziej do Ive lecz wiedziała , że coś stoi i im na przeszkodzie. Zastanawiała się co . Inne dziewczyny ?. Nie chyba nie . . . One są inne . Ale jednak czuła jakieś wątpliwości . Może przez to , że moje serce jest słabe ?. . . . Nie chciała o tym myśleć . Mimo swego wieku wiedziała , że jest bardzo dziecinna. Powinni ją teraz interesować faceci lub jakieś doroślejsze sprawy. Ona jednak była we własnym świecie. Uwielbiała oglądac gwiazdy na niebie i marzyć . Lub oglądac parady . Ale jednak bardzo chciała się z Ive bardziej zaprzyjaźnić.
Ostatnio edytowany przez Meybelle (2011-04-23 18:09:46)
Ive . . . czy chciałabyś kiedyś znaleźć się w miejscu gdzie wskazują gwiazdy ?.
Też tak mam .czy też tam gdzie wskazują ci gwiazdy ?. Nie by być pośród nich by być tam gdzie ci pokazały .
Znam się na gwiazdach i . . .
Ostatnio edytowany przez Meybelle (2011-04-23 18:16:22)