Każdy ma emocje. Lepsze lub gorsze.... NIe mówie że nie ma~! Ale jest wampirem, powinna być niezniszczalna ... w jakimś stopniu. 'Dodała'
Zimny potworze? Ann zależy dla kogo... 'uśmiechnęła się. Wstała i mgnieniu oka stała za głową Ann' Może powtórzysz?
Ostatnio edytowany przez Chali Rub (2011-04-25 14:44:44)
Tak ' dodała cicho by nie zbudzić małego' .
Chali to nie pomaga uwierz .
' Magic się zbudził i zaczął wąchać małą garść paszy , która wyleciała wczęśniej Mey z rąk'
- Dlaje , dobry konik. - 'powiedziała i wzięła paszę do ręki i podsunęła pod nos Magicowi. On zaczął podgryzać '
/ Ive z tego co wiem to nie można pisać za czyjeś konie /
' Spojrzała na swoją dłoń. Nie było tam już resztek paszy'
'Mey się lekko uśmiechnęła ' Wzięła następną garść . ' Tym razem koń wstał i oparł się o ścianę . Mey podeszła do niego a on sam zaczął jeść '
' Po czterech garściach zrezygnował z jedzenia '
Ostatnio edytowany przez Meybelle (2011-04-25 14:47:47)
Ann okazuje zrozumienie. Mam lata praktyki. 'Dodała'
Pozatym Zimny potworze? Może stać cię na coś mocniejszego. DLA LUDZI JESTEŚMY POTWORAMI.
Meybelle nie chcę ci szkodzić ale to dość specyficzne jak na wampira mdleć z powodu emocjii. Jesteś takim pierwszym przypadkiem.
Ostatnio edytowany przez Chali Rub (2011-04-25 14:48:25)
Chali - ja . . . jestem słaba i tyle. Możę fizycznie jestem w stanie zrobić wiele rzeczy ale czasem za dużo się dzieje i moje serce nie wytrzymuje tego . ' powiedziała z nutą niecierpliwości '
' Mey się podniosła. ' ' Chali . . . Nie wszystko można załatwć żartem ' ' powiedziała chłodno przypomnając sobie jej żart o słabym sercu '
Ostatnio edytowany przez Meybelle (2011-04-25 14:52:50)
/Mey ja nie piszę za twego konia - nie piszę co zrobił. Tylko przez chwilę się nim zajęłam tak jakbym zajęła się chorą którąś z was/
-Ann przestań! - krzyknęła Ive choć ją Chali też zaczynała irytować.
-Ive,ty mój jelonku Chali po prostu nie okazuje szczypty zrozumienia Mey,chociaż są w tym samym klanie.
-Chali zachowujesz się jak jaskiniowiec.Martwisz się o swój własny tyłek.Interesuje cię tylko spanie,jedzenie i zajmowanie się sobą.
Ostatnio edytowany przez Ann (2011-04-25 14:52:56)
CHali - nie wszystkie wampiry są identyczne. ' dodała '
Chali - wiem , że chcesz powiedzieć , że jestem gorsza od was . ' powiedziała i spojrzała na Magic'a , który znów zaczął wąchać jedzenie '
Ostatnio edytowany przez Meybelle (2011-04-25 14:55:52)