Kochana. nie dociera do ciebie " parę lat ".? nie winię cię za to, ale przy udzielaniu się na forum będę wspominać o niektórych rzeczach.
słabo z tobą , słabo.
Weszła do stajni zdenerwowana i wchodząc do pierwszego boksu wyszczotkowała klacz i na nią wsiadła, nawet nie zakładając ogłowia. Patrząc na resztę koni stanęłam jak osoby uprawiające woltyżerkę / bez skojarzeń/ i nucąc coś w głowie porwała konia, który wybiegł ze stajni do lasu do terenu ( w zakładce tereny stajni).
Ostatnio edytowany przez Alexandra Sapin (2011-04-20 21:46:52)
oporządziła Liderkę , wsiadła na nią i ruszyła do terenu lasu .
< Weszła. wprowadziła Corridę do boksu ściągając jej ogłowie. nakarmiła i napoiła konie czyszcząc przy okazji swoją. >
< wyszła . >
Ive weszła po swojego konia i szybko go oporządziła, miała nadzieję, że poćwiczy w spokoju na parkurze. Założyła mu ogłowie choć wiedziała, że tego nie lubi. Dark Tupnął kopytem: Dziś musimy troche poćwiczyć - powiedziała ze spokojem Ive, głaszcząc konia.
Po chwili złapała go za grzywę i wsiadła na niego kłusując na parkur. -Jak dobrze się spiszesz - powiedziała - potem pójdziemy na tor wyścigowy....
/W opisie mojego Qnia miało być jeszcze zdanie 'Jego imię to Son of Darkness - w skrócie Dark' /
Ostatnio edytowany przez Ive (2011-04-21 07:42:56)
o, hej Ive 'uśmiechnęła się lekko po czym ruszyła pewnym krokiem do ogrodu'
Jak myślicie , czy już czas by mały się zapoznałam z czymś takim jak skoki ?. Mam na myśli niskie przeszkody na wolnosci . . Tylko nie wem gdzei zacząć . Na parkurze nie chcę wam przeszkadzać a na pastwisku wolę nei zadzierać ich terenu . . .
'weszła do boksu po Liderkę, kiedy wyszły ze stajni wsiadła na nią i pogalopowały nad jezioro'
Magic dalej chodź . Źrebak spokojnie był u jej boku . Ale zaraz ścigali się nad jezioro .
'oporządziła szybko Liderkę, po czym wprowadziła ją do boksu' do zobaczenia maleńka 'szepnęła'