'zeszła z Liderki' 'oparła się o drzewo obok Mey'
co masz na myśli .? 'powiedziała z nutą zdziwienia nagłym pytaniem przyjaciółki w głosie'
No . . . ogółem . Co sądzisz np o Ann lub Ive. Jakie według Ciebie są . ' powiedziała i odwróciła głowę do Morph ' ' Jednak jej wzrok utkwił na kwiatku '
Ann . . lubię ją . lecz nie tak jak Alex lub ciebie. .
Ive jest . . po prostu dla mnie bardzo dobrą przyjaciółką wspólnie spotkałyśmy największego wroga vampirów i razem miałyśmy wiele wrażeń z adrenaliną .
Alex jest jak siostra . Bo obie jesteśmy jedną osobą więc . . łączy nas więź .
Emily teoretycznie chce dobrze dla Alex ale praktycznie chce ją zabić bo chce ją "odduchowić" a wtedy by nie była vampirem . lubię ją w miarę
Hym . . - ' zamyśliła się i spojrzała na Morph '
A . . . co sądzisz o Chali ?. ' spyatała i przypomniała sobie chwilę gdy zemdlała w stajni '
Chali .? ona jest dla mnie ważną osobą w klanie . zawsze we mnie wierzyła i wierzy . Spędzam z nią dużo czasu . przekomarzamy się czasem ale jest moją przyjaciółką. a ty co o niej sądzisz .?
Nie wiem co o niej myśleć . . . Czasem jest jak przyjaciółka jednak . . . często wykazuje się tylko tym , że vampir to kamienna maska.
ona . . ma po prostu w sobie coś ekscentrycznego co trudno polubić, ale jednak się da .
Można też tak to ująć. Jednak nie mam do niej przekonania . Wtedy kiedy zemdlałam . . .
Cóż . . . Zemdlałam za dużo emocji wtedy Magic był w dużo gorszym stanie i wogóle. Chali sobie żartowała wylała na mnie wiadro wody i żartowała z Danacolem .Ann stanęła w mojej obronie i zaczęła tam jej mówić itp. Ja już nie mogłam tego słuchać. Ona mówiła , że jak jestem vampire, to jestem silna i fizycznie i psychicznie. Jednak tylko fozycznie się zmieniłam . Psychicznie nadal jestem słaba i ma słabe serce. I jakoś wszystko się pomieszało . Ja nadal troche się trzęsłam po tym , że zemdlałam jednak wyraźnie słyszałam jak siebie nazywają krzyczą i tak dalej. Myślała , że śpię i nie mogła zrozumieć , że mam słabe serce .
aha . poczytam chętnie . na której to było stronie w stajni .?
Nie wiem. Chyba około 15 ?. Zaraz zerknę .
STRONA 13
_______---
poszłam do stajni wraz z Magicem .
Ostatnio edytowany przez Meybelle (2011-04-30 18:30:07)
'parsknęła ze śmiechem' vampiry nie mdleją z emocji . ludzie nie mdleją z emocji bo nie ma czegoś takiego 'zadrwiła' vampiry są NIEPOKONANE.
______________________-
pojechała na Liderce do stajni .
Ostatnio edytowany przez Morphinne (2011-04-30 18:37:09)